EOS personuppgiftspolicy

Med anledning av dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018 lämnar vi följande information om hur EOS behandlar dina personuppgifter (namn, adress och mailadress).

Vi har samlat in dina personuppgifter (namn, adress och mailadress) med stöd av kap. 1 art. 6 § p. 1 f  dataskyddsförordningen (GDPR). Om du väljer att stå kvar på listan så har vi möjlighet att kontakta dig för att skicka ut information om kommande EOS och om andra möten inom gastroenterologi.

Hur vi använder/lagrar dina data

Vi använder endast dina personuppgifter för att skicka dig information om EOS och om andra möten inom gastroenterologi. Vi säljer inte, hyr inte ut, distribuerar inte eller gör på annat sätt dina personuppgifter tillgängliga för tredje part i annan omfattning än som behövs för att skicka ut sådan information. Vi delar även dina personuppgifter (namn och organisation) med EOS sponsor.

Grund för användning av dina personuppgifter

När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras i det här meddelandet använder vi oss bestämmelsen i kap. 1 art. 6 § p. 1 f  dataskyddsförordningen (GDPR). Endast de personer som behöver behandla dina personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter.

Lagring

Dina personuppgifter sparas för angivna ändamål som nämnts ovan så länge du inte väljer att meddela annat. Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi med databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.

Säkerhet

Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar regelbundet våra säkerhetspolicyer och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

Dina val och rättigheter

Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor och funderingar på mejladress registration@allaboutmeetings.se . Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia. Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter om dig korrigerade och du kan alltid be oss att radera dina personuppgifter. Du har också rätt att ta emot dina personuppgifter i maskinläsbar form och överföra data till en annan part som ansvarar för databehandling.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi med databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register. Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla det till Datainspektionen som är regulatorn för all behandling av personuppgifter.